Onderhoud en gebruik

Uw schoenen worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Natuurlijk wilt u langdurig en zonder klachten genieten van uw schoenen. Het levert u in elk opzicht meer draagcomfort op. Mochten er echter toch problemen ontstaan, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. U kunt voor reparaties aan uw schoenen / aanpassingen, altijd op afspraak bij ons terecht. Wacht u vooral niet tot reparatie niet meer mogelijk is.

Goed onderhoud bevordert de gebruiksduur en het draagcomfort van uw kostbare schoenen. Of uw schoenen een lange levensduur hebben hangt af van uw slijtagepatroon en van hoe u de schoenen onderhoudt. U bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Normale slijtage, een sterk afwijkend gebruik van de schoen of onzorgvuldige behandeling vallen niet onder deze garantie.

Onderhoud

Om de schoenen goed te houden moeten zij regelmatig schoongemaakt worden. Eens per week poetsen met een schoencrème is een minimum. Suède en nubuck kunt u borstelen met een suède borstel of nubuckblokje. Behandel uw schoenen regelmatig met een beschermspray.

Service

[portfolio_slideshow] Het doorlopen op versleten hakken en zolen kan onherstelbare schade aanrichten. Natuurlijk voeren wij deze reparaties graag voor u uit. U kunt ook altijd bij ons terecht voor drukplekken of andere problemen die u met uw schoenen heeft of krijgt. Normale slijtage, een sterk afwijkend gebruik van de schoen of onzorgvuldige behandeling vallen niet onder de normale garantie.

Gebruik

Uw schoenen zijn grotendeels gemaakt van leer, dat zich geleidelijk aanpast aan de vorm van uw voet. Het voelt op den duur prettig en comfortabel als een tweede huid. Uw voeten en huid zullen wel eerst moeten wennen aan de correctie en ondersteuning die uw schoen bieden. Kijkt u onder het kopje handleiding voor een uitgebreid inloopadvies.