Orthopedisch schoentechnicus / – schoentechnoloog m/v

FULLTIME, 38 uur per week (PARTTIME ook bespreekbaar)

UITDAGEND WERK | BETROKKENHEID | KWALITEIT | INNOVATIE

Spreekt jou dit aan? Lees dan verder!

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat al meer dan 90 jaar diverse orthopedische, schoentechnische voorzieningen maakt. Wij vinden het belangrijk dat wij tevreden klanten hebben, die zich gehoord en begrepen voelen. Daarom adviseer jij de klanten op een persoonlijke en professionele wijze en kun je je inleven in hun zorgvraag. Wij leveren  service, zorg en kwaliteit en blijven investeren in kennis en innovatie. Daardoor kunnen wij onze klanten voorzien van adequate en modieuze schoenoplossingen op maat.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent in het bezit van een diploma orthopedische schoentechnicus (MBO-niveau 4) of orthopedisch schoentechnoloog (HBO). Omdat wij ook ambulante spreekuren hebben (in straal van ong. 50 km rond Apeldoorn), heb jij ook een rijbewijs. Als je bij ons werkt, heb je aandacht voor de mensen om je heen, zowel voor klanten als collega’s en ben je communicatief vaardig. Enige flexibiliteit en een zekere mate van stressbestendigheid zijn zeker ook belangrijk.

Wat ga je doen?

Je adviseert klanten omtrent passend schoeisel of steunzolen. Tevens verzorg je het aanmeten, passen en afleveren hiervan. Indien noodzakelijk neem je hier contact over op met de verwijzers. Daarnaast zal ook het papierwerk gedaan moeten worden. Dat gebeurt bij ons voor een groot deel in geautomatiseerde systemen.

Je zult ook productiewerkzaamheden in de werkplaats gaan uitvoeren, bv. het maken van steunzolen of maken van leesten van jouw klanten. Naast spreekuren op onze hoofdlocatie in Apeldoorn, zal je ook spreekuren buitenshuis houden met revalidatieartsen, vaatchirurgen, fysiotherapeuten etc.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een contract aan voor de duur van een jaar met daarna zeker de kans op een vaste aanstelling. Je salaris is conform de cao schoentechniek. Wij houden van innovatie, daarom werk je met 3D-scanners (CAD/CAM), voetdrukanalyse, in-shoe drukmeting ed.. De werkzaamheden en locaties zijn afwisselend. Onze hoofdlocatie is een gloednieuw, modern pand. Je komt te werken in een relatief klein team in een collegiale omgeving, waarin creativiteit en ambacht centraal staan!

Enthousiast geworden en wil je solliciteren?

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie én CV te mailen naar sollicitatie@pruis.nl t.a.v. dhr. A. Brunekreeft.
Wil je eerst nog meer informatie? Dat kan!  Neem gerust contact op met Dhr. A. Brunekreeft, telefoonnummer 055 – 533 27 83