Nieuwe locatie Pruis Orthopedische Schoentechniek

Met trots laten wij u weten dat wij gaan verhuizen naar een geheel nieuw bedrijfspand. Dit wordt onze hoofdvestiging, waar u ook de reparaties dient te brengen en waar het inloopspreekuur (alleen voor steunzolen in confectieschoenen) op de maandagmiddag zal gaan plaatsvinden. De overige locaties: de Lunette in Zutphen en de ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen blijven gewoon bestaan.
Onze intentie is om op de nieuwe locatie tevens een (medisch) pedicure, diëtist, podotherapeut en een fysiotherapeut te huisvesten.

Pruis Orthopedische Schoentechniek

Een klein deel van onze werkzaamheden zal worden voortgezet op het huidige adres. Het is dan ook belangrijk dat u goed noteert waar u voor uw afspraak wordt verwacht!

Het nieuwe adres:
Kayersdijk 17
7332 AH Apeldoorn
Tel.: 055 – 533 27 83

Aanmeetlocatie (huidige locatie):
Arnhemseweg 11
7331 BA Apeldoorn
Tel.: 055 – 533 27 83

Het toekomstige adres is ongeveer een kilometer verwijderd van het huidige adres. Graag verwijzen wij u naar onderstaande routekaart.

Pruis Orthopedische Schoentechniek - route

De verhuizing zal plaatsvinden van 31 mei t/m 7 juni 2019. Tijdens deze periode zullen wij slechts voor noodgevallen en het afleveren van schoenen en steunzolen geopend zijn. Noteert u alstublieft goed wáár u verwacht wordt als u een afspraak heeft! Dit houdt ook in dat het steunzolenspreekuur op maandagmiddag 3 juni komt te vervallen. Ook kan het zijn, dat wij vanwege de verhuizing ook telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Wij hopen u dan ook vanaf 11 juni 2019 in ons prachtige, nieuwe pand te mogen begroeten!