Vacature financieel medewerker

Pruis is op zoek naar een FINANCIEEL MEDEWERKER (m/v) voor 8-10 uur per week.
Ook zzp’ers nodigen wij van harte uit om te solliciteren!

Even voorstellen:

Wij zijn het familiebedrijf Pruis Schoentechniek en Voetzorg en maken al sinds 1932 steunzolen en schoenvoorzieningen om mensen mobieler door het leven te laten gaan.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een collega die voor 8-10 uur per week (dagen in overleg) onze boekhouding komt verzorgen. Je gaat onderdeel uitmaken van de backoffice, waar nog 2 andere collega’s werken. Je werkt tevens nauw samen met ons accountantskantoor, die de eindverantwoordelijkheid voor de boekhouding draagt.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met het inboeken, controleren en bewaken van de uitvoering van (deel) administraties in het grootboek. Daarnaast controleer je de grootboekrekeningen en verzorgt de periodieke aansluitingen. Een andere taak is het voorbereiden van de jaarrekening voor de accountant. Verder stel je financiële budgetten op en denkt mee over het verbeteren van administratieve processen. Je bent eindverantwoordelijk voor het voeren van de gehele financiële administratie van meerdere bv’s. Ook het opstellen van de aangiften omzetbelasting behoort tot de taken. Tevens verzorg je tijdig de afdracht omzet-, loon- en vennootschapsbelasting en ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde MBO-4 / HBO opleiding in een financiële richting
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van en affiniteit met financiële administratie, kennis van Exact Online is een pré
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Analytisch vermogen en cijfermatig inzicht
  • Collegiaal, proactief en flexibel
  • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Apeldoorn

Wat bieden wij:

Wij werken in een klein, collegiaal team met een platte organisatiestructuur. Gedurende het jaar maken we graag een aantal keer tijd voor activiteiten naast het werk. In juni 2019 zijn wij verhuisd naar een nieuw, modern gebouw. Door onze werkzaamheden dragen wij op een zinvolle wijze bij aan het welzijn van onze klanten en maak ook jij hier deel van uit! Het salaris is conform de CAO Schoentechniek en in overeenstemming met de zwaarte van de functie en ervaring. Je werktijden bepalen we in overleg.

Hoe kan je solliciteren?

Is jouw belangstelling gewekt? Aarzel dan niet en solliciteer dan met CV en motivatie, voor 11 maart 2024 per mail naar: sollicitatie@pruis.nl t.a.v. dhr. A. Brunekreeft.
Ook zzp’ers willen wij van harte uitnodigen om te solliciteren!

Mocht je nog vragen hebben, stel deze gerust via telefoonnummer 055-5332783 en vraag naar dhr. A. Brunekreeft Natuurlijk ben je ook welkom om onder het genot van een bakje koffie alvast eens kennis te maken.