Belangrijke mededeling: Pruis Orthopedie is momenteel gesloten i.v.m. het coronavirus.

Met pijn in ons hart hebben wij besloten om voorlopig onze deuren gesloten te houden voor reguliere afspraken. Dat houdt ook in dat wij geen inloopspreekuur op de maandagmiddag houden. Deze maatregel geldt momenteel t/m 28 april as., maar kan worden verlengd. Wij hebben dit besluit genomen, omdat wij werken met een kwetsbare doelgroep en tevens zorg voor onze medewerkers dragen. Ook zijn leveranciers bij de meeste instellingen niet meer welkom.

Op welke wijze zijn wij u van dienst zijn gedurende deze periode:

Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar.
Van 8:30 – 12:15 en van 12:45 – 16:00 tel: 055-533 27 83

Natuurlijk zijn wij ook geopend voor spoedgevallen. Onder spoedgevallen verstaan wij:
– Diabetische patiënten met drukplekken en/of wonden.
– Problemen met schoenen, waarbij er geen mogelijkheid is om op een ander paar te lopen.

Ook reparaties mag u gewoon naar ons bedrijf brengen. Het is mogelijk dat de reparatie wat langer duurt, dan u van ons gewend bent i.v.m. het verminderde aantal medewerkers dat momenteel werkzaam is.

Indien u ons pand betreedt, wilt u dan s.v.p. het volgende in acht nemen:
– U hoest niet, bent niet verkouden en heeft geen koorts, dit geldt ook voor uw gezinsleden.
– U houdt zich aan de geldende richtlijnen om besmettingsrisico’s tot een minimum te beperken.
– Tijdens uw bezoek aan Pruis Orthopedie vragen wij u uw handen te reinigen op het toilet of te reinigen met desinfectiemiddel

Heeft u nieuwe orthopedische steunzolen nodig en bent u al eerder bij ons op afspraak geweest?
Dan is het mogelijk om uw orthopedische steunzolen telefonisch of per mail te bestellen.

Ook is het in een aantal gevallen mogelijk om een herhalings-/reservepaar voor u te maken. Dat geldt alleen voor bestaande klanten, waarbij het concept niet hoeft te veranderen. Neemt u contact met ons op, indien u hiervoor in aanmerking denkt te komen. Wij kunnen dan samen bespreken of dit een mogelijkheid is.

Indien u een nieuwe klant bij ons wordt, of nieuwe schoenen met een veranderd concept wilt laten aanmeten dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij zullen u dan op een lijst zetten en wij bellen u op het moment dat wij weer afspraken kunnen inplannen.

Indien u nog vragen heeft, meer informatie nodig heeft of een afspraak wilt maken neemt u dan gerust telefonisch (055-533 27 83) of per e-mail (info@pruis-orthopedie) contact met ons op.