Fulltime Allround medewerker (m/v)

Werk jij graag met je handen, ben jij leergierig en houd je van afwisseling? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wij zijn Pruis Schoentechniek en Voetzorg en maken al meer dan 80 jaar schoenvoorzieningen en steunzolen om mensen mobieler door het leven te laten gaan.

Op korte termijn zoeken wij een fulltime allround medewerker om onze werkplaats te versterken.

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb jij een afgeronde  opleiding in technische richting op minimaal VMBO-kader niveau. Omdat het best  hectisch kan zijn, beschik jij over een “handen uit de mouwen mentaliteit”.
Het zou ook fijn zijn als je collegiaal bent. Bijspringen waar nodig en een gezonde dosis humor worden gewaardeerd. Enige ervaring in een technisch beroep, specifiek in de schoentechniek is een pré, maar niet perse noodzakelijk. Je moet wel bereid zijn om te willen leren. Denk hierbij aan: supplementen slijpen (steunzolen) en voorzieningen maken.

Wij werken in een klein, collegiaal team. In juni 2019 zijn wij verhuisd naar een nieuw, modern gebouw. Wij werken vernieuwend, volgens de laatste technieken op gebied van schoentechniek. Ook jij zult daarmee aan de slag gaan.
De werkzaamheden zijn afwisselend over de dag verdeeld. Door jouw werkzaamheden draag jij op een zinvolle wijze bij aan het welzijn van onze klanten.
Het salaris is conform de  CAO Schoentechniek en in overeenstemming met de zwaarte van de functie en ervaring.

Kun jij je vinden in bovenstaande informatie? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatie met CV voor 19 april 2021 naar: sollicitatie@pruis-orthopedie.nl t.a.v. dhr. Arno Brunekreeft.

Mocht je eerst nog wat meer informatie willen hebben, neem gerust contact op via telefoonnummer 055-533 2783 en vraag naar Arno Brunekreeft.